صفحه نخست > رویدادها > آداب پذيرايي و تشريفات

آداب پذيرايي و تشريفات

   

مدت دوره: 2روز (16 ساعت)

قیمت: 4,200,000 ريال

   
   

فروردین

-

اردیبهشت

-

خرداد

11 - 10

تیر

-

مرداد

-

شهریور

-

مهر

-

آبان

-

آذر

-

دی

-

بهمن

-

اسفند

-

   
هدف برگزاری: آشنايي با فنون پيشرفته پذيرايي و تشريفات
محتوای دوره:
  • مقدمه اي بر اهميت تشريفات و پذيرايي
  • ويژگي هاي شخصيتي مسئول تشريفات ، پذيرايي و آبدارخانه
  • انواع چيدمان ميز مذاكرات ، اصول بهداشت پذيرايي
  • روش هاي پذيرايي ، روش هاي حمل ظروف در پذيرايي
  • نحوه قرار دادن پذيرايي روي ميز، زمان مناسب پذيرايي
  • زمان مناسب جمع آوري ظروف
  • نحوه پذيرايي نوشيدني ها ، چيدمان ميز ناهار
  • اصول ارتباطات موثر ، ارتباطات موثر با مديران و همكاران
  • ارتباطات حضوري، ارتباطات تلفني
  • چگونه به مشتري خدمات بدهيم، نكات مهم در خدمات رساني
  • شناخت مشتري در خدمات، نيازهاي پنهان مشتري
  • خصوصيات مشتري، راه هاي بهبود در رضايت مشتري
  • رمز موفقيت در خدمات رساني، تعهد و علاقه مندي در خدمت رساني
  • ارتباط برقرار كردن و ويژگي هاي يكي نيروي خدمت رسان
  • عوامل مهم در ارتباطات صحيح و مثبت
  • آموزش بهداشت فردي، ويژگي هاي يك سرويس مشتري خوب
  • ويژگي هاي رفتار شايسته و اخلاق كار، فراگيري و پرورش مهارت هاي گوش دادن
  • انعطاف پذيري در خدمات رساني
  • آراستگي و بهسازي محيط كار، مباحث نوين فنون پذيرايي
  • تشريفات داخلي، تشريفات خارجي
  • نحوه پذيرايي جلسات ، مهماندار آراسته در سازمان
  • نامه رسان آراسته در سازمان نمونه هايي از كاركنان اراسته
  • نمونه هايي از پذيرايي و ارايه سرويس مطلوب
گواهینامه صادره از: IMQ Academy
شرایط شرکت کنندگان:
منابع آموزشی:
پیش نیاز:
آقای محمدرضا صافی مدرس دوره: آقای محمدرضا صافی

سوابق مدرس:

  • فارغ التحصیل رشته مدیریت صنعت هتل داری
  • بیش از 15 سال سابقه مشاوره در حوزه تشریفات و گردشگری در سطح کشور
  • مشاور راه اندازی و تکمیل رستوران های سنتی و Fast Food
  • سابقه تدریس دوره آداب تشریفات و پذیرایی در بیش از 200 سازمان مختلف