دسته بندی
هدف برگزاری
آشنايي با فنون پيشرفته پذيرايي و تشريفات
محتوای دوره
- مقدمه اي بر اهميت تشريفات و پذيرايي
- ويژگي هاي شخصيتي مسئول تشريفات ، پذيرايي و آبدارخانه
- انواع چيدمان ميز مذاكرات ، اصول بهداشت پذيرايي
- روش هاي پذيرايي ، روش هاي حمل ظروف در پذيرايي
- نحوه قرار دادن پذيرايي روي ميز، زمان مناسب پذيرايي
- زمان مناسب جمع آوري ظروف
- نحوه پذيرايي نوشيدني ها ، چيدمان ميز ناهار
- اصول ارتباطات موثر ، ارتباطات موثر با مديران و همكاران
- ارتباطات حضوري، ارتباطات تلفني
- چگونه به مشتري خدمات بدهيم، نكات مهم در خدمات رساني
- شناخت مشتري در خدمات، نيازهاي پنهان مشتري
- خصوصيات مشتري، راه هاي بهبود در رضايت مشتري
- رمز موفقيت در خدمات رساني، تعهد و علاقه مندي در خدمت رساني
- ارتباط برقرار كردن و ويژگي هاي يكي نيروي خدمت رسان
- عوامل مهم در ارتباطات صحيح و مثبت
- آموزش بهداشت فردي، ويژگي هاي يك سرويس مشتري خوب
- ويژگي هاي رفتار شايسته و اخلاق كار، فراگيري و پرورش مهارت هاي گوش دادن
- انعطاف پذيري در خدمات رساني
- آراستگي و بهسازي محيط كار، مباحث نوين فنون پذيرايي
- تشريفات داخلي، تشريفات خارجي
- نحوه پذيرايي جلسات ، مهماندار آراسته در سازمان
- نامه رسان آراسته در سازمان نمونه هايي از كاركنان اراسته
- نمونه هايي از پذيرايي و ارايه سرويس مطلوب
مخاطبین دوره
پیشنیاز
اصول حفاظت و صیانت از مجموعه ها، حفاظت گفتار، حفاظت اسناد و اطلاعات
دوره های مرتبط
مشاهده بیشتر
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.