هدف برگزاری
آشنایی با الزامات و نیازمندی های سیستم مدیریت ایمنی در زنجیره تامین صنایع غذایی
محتوای دوره
- آشنایی با تعاریف و اصطلاحات
- آشنایی با مفاهیم و واژگان مقوله ایمنی موادغذایی
- الزامات سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی
- برنامه های پیش نیازی (PRPs)
- برنامه هاي پیش نیازی عملیاتی (OPRPs)
- اصول HACCP
- روش شناسایی خطرات بر اساس درخت تصمیم گیری و ارزیابی آنها
- نحوه تشخیص نقاط کنترل بحرانی( CCP)
- آشنایی با روش های GMP
- نحوه تهیه مستندات و پیاده سازی سیستم
مخاطبین دوره
پیشنیاز
آشنايي با سیستم مدیریت کیفیت
دوره های مرتبط
سرممیزی سیستم مدیریت ایمنی در زنجیره تامین صنایع غذایی مبتنی براستاندارد ISO 22000
مشاهده بیشتر
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.