هدف برگزاری
آشنایی با الزامات و نیازمندی های سیستم مدیریت ایمنی در زنجیره تامین صنایع غذایی
محتوای دوره
- آشنایی با تعاریف و اصطلاحات
- آشنایی با مفاهیم و واژگان مقوله ایمنی موادغذایی
- الزامات سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی
- برنامه های پیش نیازی (PRPs)
- برنامه هاي پیش نیازی عملیاتی (OPRPs)
- اصول HACCP
- روش شناسایی خطرات بر اساس درخت تصمیم گیری و ارزیابی آنها
- نحوه تشخیص نقاط کنترل بحرانی( CCP)
- آشنایی با روش های GMP
- نحوه تهیه مستندات و پیاده سازی سیستم
مخاطبین دوره
پیشنیاز
آشنايي با سیستم مدیریت کیفیت
دوره های مرتبط
سرممیزی سیستم مدیریت ایمنی در زنجیره تامین صنایع غذایی مبتنی براستاندارد ISO 22000
مشاهده بیشتر
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.